Pogledajte sjajni odnos Bogdana Bogdanovića i njegova trenera

Utorak, 02. travnja 2024. 09:40 Napisao/la  SC
Pogledajte sjajni odnos  Bogdana Bogdanovića i njegova trenera

Bogdan Bogdanović postao je vijest dana u NBA, srpski košarkaš žestoko se posvađao sa svojim trenerom Quinom Snyderom.

Atlanta Hawksi u gostima su pobijedili Chicago Bullse (113:101), Bogdanović je odigrao još jednu vrhunsku partiju, postigao je 20 poena, osvario je 6 asistencija i 4 skoka.

Dvije minute prije kraja utakmica je bila riješena (113:96), kada je Snyder pozvao time-out i posjeo Bogdanovića na klupu.

Što se točno dogodilo između njih dvojice nije poznato, Bogdanović je odjednom izgubio živce, prvo je bacio bocu s vodom, zatim je ustao, unio se u lice svom treneru...

- Mi to radimo skoro svaku drugu minutu na utakmici. Verbalno se svađamo stalno i to je normalno. To znači da nam je obojici stalo i da je cijelom timu stalo do rezultata. Quin je moj čovjek i u to nema sumnje. Gura me naprijed cijelu ovu sezonu. Svađali smo se ovako ranije i to je normalno, kazao je Bogdanović nakon utakmice.

- Bogi je bio fantastičan, naš je odnos ne sjajan nego odličan! Oduševljen sam kako je odigrao meč. U odbrani je bio sjajan i imao je odličnu noć što ste svi vidjeli, rekao je Snyder.

Bogdanovićevu reakciju možete vidjeti OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.