NBA liga: Clippersi na korak do prednosti domaćeg terena, susret Bostona otkazan

Srijeda, 17. travnja 2013. 09:21 Napisao/la  SC

Rezultati: Atlanta - Toronto 96:113, LA Clippers - Portland 93:77

U noći sa utorka na srijedu odigrane su samo dvije utakmice budući da je dvoboj između Celticsa i Pacersa otkazan zbog tragedije na maratonu u Bostonu. U odigranim susretima Toronto je savladao Atlantu u gostima sa 113:96, uz 30 poena DeRozana, dok su Clipersi na svom terenu bili bolji od Portlanda 93:77, uz 22 poena Carona Butlera.

Clippersi su tako došli na korak do osiguravanja prednosti domaćeg parketa u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije. Za to im je još noćas, posljednjeg dana regularne sezone, potrebna pobjeda u Sacramentu. Bila je to šesta uzastopna pobjeda L.A. Clippersa, te čak 12. poraz Portlanda, koji je već otprije ostao i bez matematičkih šansi za doigravanjem.

Rezultati: Atlanta - Toronto 96:113, LA Clippers - Portland 93:77

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.