NBA ALL STAR Team James pobijedio Team Giannis, Kawhi Leonard postao MVP

Ponedjeljak, 17. veljače 2020. 09:37 Napisao/la  SC
Kawhi Leonard
Kawhi Leonard

Tradicionalnom NBA All-star utakmicom između momčadi LeBrona Jamesa i Giannisa Antetokounmpa u Chicagu je završila ovogodišnja revija najboljih košarkaša na svijetu.

Team James svladao je Team Giannis rezultatom 157:155 u utakmici u kojoj je svaka četvrtina bila posebna utakmica.

Prema novim pravilima pobjednik svake od prve tri četvrtine zaradio je po 100.000 dolara koji su namijenjeni u dobrotvorne svrhe.

Nakon tri četvrtine po uobičajenih 12 minuta, četvrta se igrala bez vremenskog ograničenja, a pobjednik je bila ona momčad koja je prva došla do zadanog broja koševa.

Broj koševa određen je zbrojem svih koševa po četvrtinama vodeće momčadi i dodavanjem tom zbroju broja 24 u čast preminulog Kobea Bryanta.

Rezultat je tako do ulaska u zadnju četvrtinu bio 133:124 za momčad Giannis, kada se dodao broj 24, igralo se do 157.

Kawhi Leonard postigao je 30 koševa (šut 11/18, trice 8/14), sedam skokova i četiri asistencije čime je zaslužio titulu MVP susreta.

Luka Dončić je ubacio osam koševa, a Nikola Jokić pet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.