NBA: Miami pobijedio San Antonio u produžetku, odluka o prvaku pada u sedmoj utakmici

Srijeda, 19. lipnja 2013. 09:37 Napisao/la  SC

NBA finale, šesta utakmica finalne serije: Miami  - San Antonio 103:100

Miami Heat i San Antonio Spursi odgodili su odluku o prvaku za posljednju, sedmu utakmicu finalne serije, koja se igra noću s četvrtka na petak. U šestoj utakmici San Antonio nije iskoristio meč-loptu, Miami je slavio na domaćem parketu nakon produžetka koju je tricom osigurao Ray Allen.

 

Miami je pobijedio rezultatom 103:100 iako je u završnici stalno stizao prednost Spursa. LeBron James je ostvario triple-double (32 poena, 11 asistencija i 10 skokova) uz tri osvojene i šest izgubljenih lopti. Mario Chalmers bio je raspoložen u prvom poluvremenu, a završio je s 20 poena i četiri skoka, s 4/5 za tricu, dok je Chris Bosh ubilježio 10 poena, 11 skokova, tri osvojene lopte i dvije blokade. Dwyane Wade je  u 37 minuta ubacio 14 poena (šut 6/15), Ray Allen ubilježio je 9 poena, s 3/8 iz igre, 1/3 za tricu.

Tim Duncan upisao je 30 poena za Spurse, sve u prve tri četvrtine, a dodao je i 17 skokova. Kawhi Leonard imao je 22 poena i 11 skokova, a Tony Parker 19 poena (šut 6/23) i osam asistencija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.