NBA Los Angeles Clippers i Atlanta Hawks izjednačili u polufinalima

Utorak, 15. lipnja 2021. 09:28 Napisao/la  SC
Bojan Bogdanović
Bojan Bogdanović

Los Angeles Clippers i Atlanta Hawks izjednačili su (2:2) omjere pobjeda protiv Utah Jazza i Philadelphia 76ersa u polufinalima Zapadne i Istočne konferencije.

Clippersi su pobijedili (118:104) Jazzere, Kawhi Leonard zabio je 31 koš za Clipperse kada je izašao iz igre zbog ozljede, Paul George je imao sličan učinak (31 koš, 9 skokova) u pobjedničkoj momčadi, Ivica Zubac je za 17 minuta postigao 8 poena, ostvario je 5 skokova, jednu asistenciju.

Kod Utaha najbolji je bio Donovan Mitchell sa 37 poena, Bojan Bogdanović je za 38 minuta ubacio 18 koševa, ostvario je 5 asistencija i 3 skoka.

Atlanta Hawksi pobijedili (103:100) su Philadelphiju 76erse.

Atlantu je predvodio Trae Young sa 25 koševa, 18 asistencija i četiri skoka, Tobias Harris je bio najbolji strijelac Sixersa sa 20 koševa.

Polufinala se igraju na četiri pobjede.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.