NBA liga: LeBron James prešao 35.000 koševa i 17. put izabran u All-Stars momčad

Petak, 19. veljače 2021. 12:01 Napisao/la  SC
LeBron James
LeBron James

LeBron James bit će kapetan momčadi Zapadne konferencije, Kevin Durant nosit će kapetansku traku momčadi Istočne konferencije na All-Stars utakmici što će se 7. ožujka odigrati u Atlanti.

Uz LeBron Jamesa, kojemu će ovo biti 17. nastup na američkom košarkaškom spektaklu, u momčadi Zapadne konferencije u petorci će još biti Nikola Jokić (Denver), Kawhi Leonard (LA Clippers), Steph Curry (Golden State) i Luka Dončić (Dallas).

Petorku Istočne konferencije uz Duranta činit će još  Bradley Beal (Washington), Kyrie Irving (Brooklyn), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee) i Joel Embiid (Philadelphia).

Početnu petorku birali su navijači (50 posto glasova), igrači (25 posto glasova) i predstavnici medija (25 posto glasova).

Inače, LeBron James je u petak postao treći igrač u povijesti NBA lige koji je ubacio više od 35.000 poena u karijeri.

U porazu Lakersa od Brooklyna (109:98) James je ubacio 32 poena, zaustavio se na brojci od 35.017 poena u karijeri, i pridružio se Kareemu Abdul-Jabbaru (38.387) i Karlu Maloneu (36.928).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.