NBA: LeBron James za povijest, odlična večer Daria Šarića

Četvrtak, 02. studenog 2023. 10:39 Napisao/la  SC
LeBron James
LeBron James

LeBron James, koji će za manje od dva mjeseca napuniti 39 godina, odigrao je još jednu sjajnu partiju za Lakerse, sa 35 poena, 12 skokova i sedam asista odveo je svoju momčad do pobjede protiv Clippersa, prve nakon 11 uzastopnih poraza i prve domaće u "gradskom derbiju" nakon 11 domaćih poraza. 

LeBron James je postao tako najstariji igrač s takvim učinkom u povijesti lige, a Lakersi su slavili nakon produžetka sa 128:125, u redovima Clippersa nije bilo Jamesa Hardena, a nije im pomogao niti sjajan učinak Paula Georgea, koji je ubacio 38 poena. 

Golden State Warriorsi svladali su Sacramento Kingse 102:101 ubačajem Klaya Thompsona u posljednjoj sekundi.

Najbolji strijelac domaćih bio je Stephen Curry sa 21 pogotkom, dok je drugi strijelac momčadi bio kapetan hrvatske reprezentacije Dario Šarić, on je ušao s klupe i za 19:44 minuta provedenih u igri postigao 15 koševa (šut za dva 3-4, trica 3-5) uz 6 skokova i 2 asistencije.

U izostanku De'Aarona Foxa Sabonis je bio uvjerljivo najbolji kod Kingsa sa 23 poena, 11 skokova i 8 asistencija.

Prvaci Denver Nuggetsi su u svom petom nastupu u sezoni pretrpjeli prvi poraz, uvjerljivo su ih na svom parketu nadigrali Minnesota Timberwolvesi sa 110:89.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.