NBA Bojan Bogdanović tricom sa zvukom sirene donio pobjedu Utah Jazzu u Houstonu

Ponedjeljak, 10. veljače 2020. 09:29 Napisao/la  SC
Bojan Bogdanović (Utah Jazz)
Bojan Bogdanović (Utah Jazz)

Bojan Bogdanović je tricom s osam i pol metara sa zvukom sirene donio pobjedu Utah Jazzu.

Četrdeset i sedam minuta i 58,4 sekunde Bojan Bogdanović igrao je najlošiju utakmicu sezone.

Unatoč tome, trener Utaha nacrtao je akciju za njega, a Bogdanović je šutnuo i pogodio tricu za pobjedu u Houstonu 114:113.

- Samo ga treba pustiti da igra. Nevjerojatan je natjecatelj i samo mu govorim da i dalje igra, ako to treba čuti. Zna koliko mu vjerujem, rekao je trener Jazza Quin Snyder nakon što mu je u ruke prepustio najvažniji šut utakmice.

Bogdanović je do tog trenutka pogodio samo jedan jedini šut iz igre, a s pobjedničkom tricom postigao je ukupno osam poena, najmanje ove sezone.

Houston je imao dva poena prednosti 1,6 sekundi prije kraja, a Snyder je nacrtao akciju s višestrukim blokovima.

Nakon posljednjeg dotrčao je Bogdanović, primio loptu i odmah se dignuo na šut, iako su dva domaća igrača bila na njemu.

- Dvojica su bila na meni. U prvom trenutku pomislio sam da će me blokirati ili faulirati, ali čim sam ispustio loptu, znao sam da je dobra, rekao je Bogdanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.