NBA: BH-reprezentativac na dresu Brooklyn Netsa nosi znakovitu poruku

Petak, 24. srpnja 2020. 16:01 Napisao/la  SC
NBA: BH-reprezentativac na dresu Brooklyn Netsa nosi znakovitu poruku

Nakon što je NBA lige dozvolila igračima da na dresovima nose poruke solidarnosti nakon velikih nemira i tragične smrti Afroamerikanca Georgea Floyda, kojega je ubila policija, bh.reprezentativac Džanan Musa iskoristio je priliku da na leđima umjesto prezimena stavi znakovitu poruku: Peace!

- Ponosan sam na to odakle dolazim. Srbija, BiH i Hrvatska, imamo nešto posebno u tim državama. Da smo ostali kao Jugoslavija, bili bismo u vrhu u nogometa, košarke, u svemu... Mislim da se većina ljudi na tim prostorima voli, jer nema potrebe za mržnjom. Mislim da čak i ne shvaćamo, ali mi sportaši imamo odgovornost jer se naše ponašanje, kako na terenu, tako i van njega, održava u javnosti, kazao je igrač Brooklyn Netsa za NBA Europe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.