Miami u polufinalu Istoka, Memphis sve biže Clippersima

Četvrtak, 10. svibnja 2012. 11:09 Napisao/la  SC

Momčad Miamija plasirala se u polufinale Istoka, dok su košarkaši Memphisa smanjili na 2:3 u prvome krugu Zapada u seriji s Clippersima

Heat je slavio 106:94, a James je pritom postigao 29 poena, imao osam skokova i sedam asistencija, dok su Chris Bosh i Dwyane Wade pridodali po 19. Heat je nakon početnog vodstva Knicksa, 20:14, uhvatio ritam i više se nije osvrtao. U redovima Knicksa, koji od 2000. godine nisu prošli u doigravanje najbolji je bio Carmelo Anthony s 35 koševa i osam skokova.

U drugome ogledu večeri Memphis Grizzliesi su pobijedili Clipperse i tako smanjili zaostatak na 3:2 u pobjedama, vrativši seriju u Los Angeles. Grizzliesi su tijekom većeg dijela ogleda vodili dvoznamenkastom razlikom koševa većinu utakmice, da bi se gosti sredinom posljednje četvrtine vratili na samo -6. No, više od toga nisu uspjeli napraviti. U pobjedničkim redovima najbolji je bio Španjolac Marc Gasol s 23 koša, dok je Clipperse predvodio Williams s 20 koševa.

Rezultati: Miami - New York 106:94 (4:1), Memphis - LA Clippers 92:80 (2:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.