Miami izjednačio omjer, Nikola Jokić nije mogao sam u drugoj utakmici

Ponedjeljak, 05. lipnja 2023. 09:19 Napisao/la  SC
Miami izjednačio omjer, Nikola Jokić nije mogao sam u drugoj utakmici

Miami je izjednačio omjer s Denverom u finalnoj seriji doigravanja za prvaka, momčad Miami Heata pobijedila je u gostima 111:108.

- Nismo igrali kako treba u posljednjoj četvrtini. Najvažnija stvar za nas je disciplina. Kada je nemamo, oni nas kažnjavaju. Iskoristili su svaku našu grešku, pogodili 17 trica s 48 posto preciznosti. Uveli su nas u svoj ritam, ne želimo igrati tako. Možda bi nam pomoglo ako bi igrali brže. Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici igrati s više discipline. Komunikacija unutar momčadi je bila loša, imali su dosta otvorenih šuteva, kazao je Jokić.

Srpski centar ponovo je dominirao, postigao je 41 poena, ostvario je 11 skokova i 4 asistencije.

Nije pomoglo!

Miami su predvodili Gabe Vincent s 23 poena i 3 asistencije, Jimmy Butler s 21 poenom, 9 asistencija i 4 skoka i Bam Adebayo s 21 poenom, 9 skokova i 4 asistencije.

Uz Jokića zapaženi su bili Jamal Murray s 18 poena, 10 asistencija i 4 skoka i Aaron Gordon s 12 poena i 7 skokova.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.