Miami Heat pobijedio Indianu u sedmoj utakmici i ostvario treći uzastopni finale NBA

Utorak, 04. lipnja 2013. 08:43 Napisao/la  SC

Finale Istoka, 7. utakmica: Miami Heat - Indiana 99:76

Miami Heat pobijedio je Indianu rezultatom 99:76 u sedmoj utakmici finala Istoka i treću sezonu zaredom ušao u finale NBA lige.

Početkom drugog poluvremena Indiana je uspjela smanjiti na razliku na devet poena, ali utakmicu nije uspjela napraviti zanimljivijom budući da je Miami na krilima LeBrona Jamesa u jednom trenutku pobjegao na +28.

LeBron je predvodio Miami s 32 poena, osam skokova i četiri asistencije, a na izlasku iz igre zaradio je i ovacije i pozdrav Davida Beckhama.  Dwyane Wade postigao je 21 poen, što je njegov osobni rekord u ovosezonskom doigravanju, Ray Allen dodao je 10 koševa. Roy Hibbert zabio je 18 poena za Indianu.

U finalu će Miami igrati protiv San Antonija protiv kojeg je ove sezone ostvario dvije pobjede u dvije odigrane utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.