Memphis izborio majstoricu, LeBron James po treći puta izabran za MVP-a lige

Subota, 12. svibnja 2012. 11:28 Napisao/la  SC

Memphis je nakon zaostatka 1:3 spasio dvije meč-lopte i sada pred svojim navijačima u nedjelju ima priliku ostvariti plasman u polufinale Zapada. James po treći puta MVP lige

Košarkaši Memphis Grizzliesa izborili su sedmu, odlučujuću utakmicu u prvome krugu doigravanja Zapada gostujućom pobjedom nad Los Angeles Clippersima 90:88. Memphis je nakon zaostatka 1:3 spasio dvije meč-lopte i sada pred svojim navijačima u nedjelju ima priliku ostvariti plasman u polufinale Zapadne konferencije.

U redovima Grizzliesa najefikasniji je bio španjolski internacionalac Marc Gasol s 23 koša kojima je pridodao i 9 skokova, dok je domaćina predvodio Blake Griffin s 17 koševa.

Za najkorisnijeg igrača lige izabrana je zvijezda Miami Heata LeBron James (27), koji je treći puta u karijeri primio MVP nagradu. Nagradu će mu u nedjelju uoči prve polufinalne utakmice Istoka protiv Indiane i službeno uručiti komesar lige David Stern.

Rezultati: LA Clippers - Memphis 88:90 (3:3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.