Luka Dončić pobrinuo se da najbolja ekipa regularnog dijela sezone završi sezonu!

Ponedjeljak, 16. svibnja 2022. 13:08 Napisao/la  SC
Luka Dončić
Luka Dončić

 Dallas Mavericksi izbacili su Phoenix Sunse s rezultatom 4:3 u seriji, Luka Dončić pobrinuo se da najbolja ekipa regularnog dijela sezone završi sezonu!

Sunsi su doživjeli težak domaći poraz (90:123), Dallas je već nakon poluvremena imao 20 poena razlike, a Dončić je za 30 minuta postigao 35 poena, ostvario 10 skokova i 4 asistencije.

- On nema nikakvog straha i misli da je najbolji košarkaš na svijetu. Nitko ga ne može zaustaviti - u ovoj seriji ga nisu mogli zaustaviti ni s nižim, ni s višim obrambenim igračima. Kada imate igrača poput Luke, njegovo samopouzdanje se pretače na ostatak momčadi, rekao je legendarni Charles Barkley.

Dončićev suigrač Spencer Dinwiddie postigao je 30 poena.

Mavericksi će u finalu Zapada igrati protiv Golden State Warriorsa, na Istoku u finalu igraju Miami Heat i Boston Celticsi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.