LeBron odgovorio Ibri: Govorim o svom narodu, jednakosti, socijalnoj pravdi, rasizmu

Subota, 27. veljače 2021. 14:40 Napisao/la  SC
LeBron James
LeBron James

Zlatan Ibrahimović „očešao“ se ovoga tjedna o LeBron Jamesa rekavši u intervjuu za Discovery da je to što LeBron radi fenomenalno, ali da ne voli kada ljudi s određenim statusom govore o politici.

- Radite ono u čemu ste dobri. Igram nogomet jer sam u tome najbolji. Da sam političar, otišao bih u politiku, rekao je Šveđanin, a na LeBronov odgovor nije se dugo trebalo čekati.

LeBron James je Ibrahimoviću poručio slijedeće:

- Na kraju dana nikad neću prešutjeti stvari koje nisu u redu. Govorim o svom narodu, o jednakosti, socijalnoj pravdi, rasizmu, stvarima koje pogađaju našu zajednucu jer sam u jednom trenutku  bio dio te zajednice i vidio sam stvari koje se događaju. Još uvijek znam što se događa jer u svojoj školi imam grupu od 300 djece koja prolaze isto što sam prolazio i ja i koja trebaju moj glas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.