LeBron je bolji od Jordana, svi današnji sportaši bolji su od onih prije 30 godina

Nedjelja, 10. svibnja 2020. 21:16 Napisao/la  SC
LeBron je bolji od Jordana, svi današnji sportaši bolji su od onih prije 30 godina

Daryl Morey iznio je jednostavnu metodu kojom uspoređuje najbolje igrače svih vremena:

LeBron je bolji od Jordana, svi današnji sportaši bolji su od onih prije 30 godina, smatra generalni menadžer Houston Rocketsa.

Otkada što se počeo prikazivati dokumentarac o Michaelu Jordanu, ne prestaju usporede između prema mišljenju većine najboljega košarkaša svih vremena i ostalih veličina.

- Ljudi vole diskutirati o tome. Za mene je LeBron najbolji koji se pojavio, to je neupitno. Međutim, nije fer ni da se prema Michaelu Jordanu tako priča. LeBron je došao godinama kasnije, igra je otada napredovala. Svaki sportaš danas je mnogo bolji od onih prije 30 godina. Kada bi Jordan igrao danas, to bi bila veoma interesantna usporedba, ali ako pitate tko je najbolji svih vremena, to je očito, kaže Morey.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.