Lakersi nakon dva produžetka svladali Thundere i zadržali vodstvo u skupini Pacifik

Ponedjeljak, 23. travnja 2012. 09:20 Napisao  Luka Variola

Lakersi su do slavlja stigli nakon što su deset minuta prije kraja imali zaostatk od 17 poena.  Miami iz borbe za doigravanje izbacio Houston

U najzanimljivijem ogledu NBA nedjelje Lakersi su u svojem Staples Centru nakon dva produžetka svladali vodeću momčad Zapada Oklahomu, zadržavši prvo mjesto u skupini Pacifik. Lakersi su se vratili nakon što su deset minuta prije kraja zaostajali 17 koševa. Preokret je predvodio Kobe Bryant koji se tijekom cijeloga dvoboja mučio sa šutem, da bi u presudnim trenucima jednostavno eksplodirao i s nekoliko važnih šuteva svoju momčad odveo do važnog slavlja. Kobe je susret okončao s 26 koševa. Thundere je predvodio Durant s 35, ali bez učinka u preusudnim trenucima. Ogled je obilježio divljački nasrtaj Metta World Peacea (Ron Artest), koji je isključen nakon što je laktom nasrnuo na Hardena.

Dvostruki program u Los Angelesu zaključili su Clippersi koji su domaćim slavljem nad Hornetsima nastavili gradskom rivalu "puhati za vrat" u borbi za tron Pacifika. Iz borbe za doigravanje nakon nedjelje je ispao Houston, koji je poražen na gostovanju kod Miamija.

Rezultati: LA Lakers - Oklahoma City 114:106, Atlanta - New York 112:113, Charlotte - Sacramento 88:114, Miami - Hosuton 97:88,

Detroit - Toronto 76:73, San Antonio - Cleveland 114:98, Minnesota - Golden State 88:93, Denver - Orlando 101:74, LA Clippers - New Orleans 107:98.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.