LA Lakersi propustili prvu meč loptu, Jimmy Butler odveo Miami do druge pobjede u NBA finalu

Subota, 10. listopada 2020. 07:06 Napisao/la  SC
Jimmy Butler
Jimmy Butler

Lakersi propustili prvu meč loptu, Butler odveo Miami do druge pobjede u NBA finalu

LA Lakersi nisu uspjeli iskoristiti svoju prvu meč loptu, peta utakmica finala doigravanja NBA lige otišla je na stranu Miamija koji je slavio 111:108 i došao do druge pobjede u finalnoj seriji.

Ukupni rezultat sada je 3:2, nova prilika da LeBron James i njegovi suigrači Lakerse dovedu do 17. naslova prvaka ukazat će se u noći s nedjelje na ponedjeljak u 1.30 po srednjeeuropskom vremenu.

Sekundu i šest stotinki prije kraja Tyler Herro je pogodio dva slobodna bacanja, ostalo je vremena tamam dovoljno da Lakersi pokušaju izboriti produžetak.

No, LeBron James, koji je u petoj utakmici igrao praktički sam i sa 40 poena, 13 skokova i sedam asistencija, držao suigrače iznad vode, s centra nije uspio pogoditi.

LeBron je bio sjajan, ali bez podrške suigrača kojima su u završnici curili otvoreni šutevi ništa se nije moglo učiniti.

Jimmy Butler s druge strane, koji je utakmicu okončao s 35 poena, 12 skokova i 11 asistencija i lavovski se u posljednjim minutama „tukao“ s LeBron Jamesom, imao je podršku suigrača.

I zato je Miami u finalnoj seriji produžio nadu da su čuda moguća.

I da se dešavaju.

Duncan Robinson ubacio je za Miami 26 poena pogodivši sedam trica iz 13 pokušaja, Tyler Herro dodao je 12. Anthony Davis je kod Lakersa zabio 28, Caldwell-Pope 16 poena. Ali nije bilo dovoljno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.