NBA liga: Memphis na krilima Gasola pobijedio Oklahomu, Pacersi poveli protiv Knicksa

Nedjelja, 12. svibnja 2013. 11:55 Napisao/la  SC

Rezultati, Istok: Indiana - New York 82:71 (2:1). Zapad: Memphis - Oklahoma City 87:81 (2:1)


Košarkaši Memphisa i Indiane poveli su sa 2:1 u polufinalnim serijiama NBA doigravanja. Grizzliesi su kod kuće nadigrali Oklahoma City, dok su Pacersi u srazu s New Yorkom također iskoristili prednost domaćeg parketa.

Redove Memphisa predvodio je Marc Gasol (20 poena, devet skokova i četiri asista), koji je u drugom dijelu postigao čak 16 poena. I obrana Memphisa na Kevinu Durantu (Prince, Alllen i Pondexter) je bila odlična. Od ukupno 25 poena Durant je u posljednjih četvrtini postigao samo - dva! Isto tako zvijezda Thundera promašila je oba slobodna bacanja 40 sekundi prije kraja i tako propustila zadnju priliku za priključak.

Indianu su do druge pobjede predvodili Roy Hibbert (24 poena i 12 skokova) i Paul George (14 poena, osam skokova, te po pet dodavanja i ukradenih lopti). U redovima napadački slabih Knicksa jedino je Carmelo Anthony postigao više od 10 poena (21 poen i pet skokova).

Rezultati, Istok: Indiana - New York 82:71 (2:1). Zapad: Memphis - Oklahoma City 87:81 (2:1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.