NBA: Dario Šarić oduševio u debiju za Philadelphiju, deset poena i šest skokova za 18 minuta

Srijeda, 05. listopada 2016. 15:58 Napisao/la  SC

 Uhvatio sam ritam, pogodio neke otvorene šuteve. Sretan sam zbog pobjede i što smo pokazali kako možemo igrati, rekao je Šarić.

Dario Šrić odigrao je prvu utakmicu za Philadelphiju koja je u utakmici predsezone preokretom pobijedila Boston s 92:89.

Iako uoči utakmice nije bio u prvom planu, budući da je centar Joel Embiid zaigrao nakon dvije godine problema s ozljedama, hrvatski reprezentativac odigrao je sjajnu utakmicu koju je počeo u prvoj petorci svoje momčadi.

Već u prvom napadu Philadelphije pogodio je tricu, a na terenu je proveo 18 minuta i postigao 10 poena uz šest skokova i dvije asistencije.

Imao je samo dva promašaja iz igre.

Utakmicu je završio kao drugi strijelac momčadi nakon T.J. McConnella, koji je na terenu proveo sedam minuta više i postigao tri poena više.

Embiid, treći izbor drafta iz 2014. godine, odigrao je 13 minuta i postigao šest poena uz četiri skoka.

U prvoj utakmici u dresu NBA momčadi Šarić je oduševio navijače, ali i svog trenera Browna.

- Za samo 18 minuta, mislim da je Dario bio fantastičan. Jako, jako dobar, rekao je Brown.

Hrvatski reprezentativac zadovoljan je svojom igrom i pobjedom momčadi.

- Uhvatio sam ritam, pogodio neke otvorene šuteve. Sretan sam zbog pobjede i što smo pokazali kako možemo igrati, rekao je Šarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.