Aktualni prvaci Mavericksi i Knicksi na rubu ispadanja u prvome kruga NBA doigravanja

Petak, 04. svibnja 2012. 10:47 Napisao/la  L.V.

Košarkaši Dallasa poraženi su pred svojim navijačima od Oklahoma Cityja (79:95) i sada gube 0:3 u pobjedama. Korak od ispadanja su i Knicksi, koji su u New Yorku poraženi od Heata

Aktualni prvaci NBA lige, košarkaši Dallas Mavericksa, doživjeli su i treći poraz od Oklahoma Cityja, te su na rubu ispadanja iz NBA doigravanja. Mavsima na ruku ne ide podatak da se niti jedna NBA momčad nije vratila nakon zaostatka 0:3 u pobjedama. No, isto tako Dallas nikad nije dobio "metlu" u doigravanju.

Thunderi nezadrživo jure prema finalu Zapada u kojem su prošle godine izgubili upravo od Dallasa. Do pobjede u gostima predvodio ih je najbolji strijelac lige Kevin Durant koji je od 31 koša čak 21 postigao u prvome poluvremenu. Ako izgube i četvrti ogled, Mavsi će postati druga momčad u povijesti najjačeg košarkaškog natjecanja na svijetu koja je naslov predala "metlom" u prvome krugu doigravanja (prvi je bio Miami 2007.).

Na rubu ispadanja su i New York Knicksi, koji su u svom Madison Square Gardenu izgubili od Miamija. Heat je do 3:0 vodstva predvodio LeBron James, koji je imao 32 koša (17 u posljednjoj četvrtini). Knicksi su u srazu sa Miamijem upisali 13. uzastopni poraz doigravanju čime su srušili rekord od 12 uzastopnih poraza u playoffu koji je držao Memphis između 2004. i 2006. godine. 

Rezultati: New York - Miami 70:87, Dallas - Oklahoma City 79:95

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.