Sixersi i Celticsi izjednačili, Lakersi poveli s 2:0 u prvome krugu NBA doigravanja

Srijeda, 02. svibnja 2012. 09:33 Napisao/la  L.V.

Košarkaši Philadephije i Bostona slavili u gostima kod Chicaga, odnosno Atlante. Lakersi kod kuće na krilima Bryanta (38) u Staples Centru nadvisili Denver

Košarkaši Philadephije i Bostona izjednačili su na 1:1, dok su Lakersi poveli s 2:0 u prvome krugu doigravanja NBA lige. Bullsi u prvoj utakmici bez ozljeđenog Rosea nisu našli odgovore za Sixerse, koji su na krilima Holidaya (26 koševa, 11 šest asista) izjednačili seriju.

Do izjednačenja su stigli i Celticsi koji su do slavlja u Atlanti stigli bez suspendiranog Rajona Ronda i ozljeđenog Raya Allena. Dvojac je zamjenio kapetan Paul Pierce, koji je u srazu sa Hawksima imao 36 koševa i 14 skokova. Veliki korak prema ulasku u drugi krug napravili su Lakersi, koji su na krilima Bryanta (38 koševa) u svom Staples Centru svladali Nuggetse.

Rezultati: Atlanta - Boston 80:87 (1:1), Chicago - Philadelphia 92:109 (1:1), LA Lakers - Denver 104:100 (2:0)

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.