Ante Tomić u Barceloni, reprezentativni centar potpisao četverogodišnji ugovor

Četvrtak, 05. srpnja 2012. 19:12 Napisao/la  SC

Tomić (25) je s Kataloncima potpisao ugovor na tri godine s opcijom produženja za još jednu nakon što ga je vodstvo Reala ocjenilo "premekanim"

Hrvatski košarkaški reprezentativac Ante Tomić (25) novi je član Barcelone! Dubrovački centar je u četvrtak poslijepodne stavio  potpis na četveregodišnji ugovor s katalonskim divom u koji dolazi iz redova najljućeg rivala, Reala. Vodstvo "kraljeva" nije bilo zadovoljno 217 centimetara visokim Tomićem, koji je tako dobio priliku u drugom španjolskom divu. Zanimljivo, Tomiću je navjerojatnije presudilo blijedo izdanje u finalu doigravanja protiv njegovog novog kluba - Barcelone.

Tomić je s Kataloncima potpisao ugovor na tri godine s opcijom produženja za još jednu. Dubrovčanin će u momčadi Xavija Pascuala zamijeniti Kostu Perovića, koji je u redovima Katalonaca doživio Tomićevu madridsku sudbinu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.