Crvena zvezda u Zadru, zadarski klub objavio priopćenje za javnost

Petak, 10. studenog 2023. 12:44 Napisao/la  SC
Crvena zvezda u Zadru, zadarski klub objavio priopćenje za javnost
Foto: KKZadar/Facebook

Zadar u nedjelju igra protiv Crvene zvezde, uoči utakmice ABA lige zadarski klub objavio je priopćenje za javnost u kojemu između ostalog piše sljedeće:

Kako bi sve prošlo u sportskoj atmosferi i bez "repova" nakon utakmice, molimo navijače da se u svom navijanju suzdrže od neprimjerenih povika kojima se potiču nasilje, nacionalna, vjerska, rasna, spolna mržnja ili netrpeljivost, kao i unošenje transparenata koji bi mogli loše utjecati na imidž kluba i donijeti dodatne sankcije. Također, strogo je zabranjeno ubacivanje predmeta koji bi mogli ozlijediti sudionike utakmice, kao i unošenje zapaljivih ili eksplozivnih naprava.

Podsjećamo kako je KK Zadar u prošloj i ovoj sezoni do sada izrečeno 92.000 eura, uz povremena zatvaranja dijelova tribine. Nove kazne mogle bi naštetiti financijskoj stabilnosti kluba te ga onemogućiti u postizanju zadanih sportskih ciljeva, a isto tako ukoliko sve kazne ne budu podmirene do ljeta 2024. godine od strane ABA lige j.t.d. prijeti i izbacivanje iz natjecanja, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.