Cedevita dovela Gelabalea, francuski reprezentativac zamjena za ozljeđenog Tomasa

Utorak, 28. kolovoza 2012. 15:25 Napisao/la  SC

Gelabale je nastupio za Francusku na OI u Londonu, a u Cedevitu je najviše stigao zbog trenera Božidara Maljkovića s kojim je dvije sezone surađivao u madridskom Realu

Vodstvo Cedevite dogovorilo je jednogodišnju suradnju s francuskim reprezentativcem Mickaelom Gelabaleom (29). Nekadašnji član NBA momčad Seattle Super Sonicsa, koji igra na pozicije trojke i četvorke, u Podsused je doveden kao zamjena za ozljeđenog hrvatskog reprezentativca Marka Tomasa, koji će zbog problema s ozljedom propustiti prvi dio sezone.

Gelabale je nastupio za Francusku na nedavno okončanim OI u Londonu, a u Cedevitu je najviše stigao zbog trenera Božidara Maljkovića s kojim je dvije sezone surađivao u madridskom Realu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.