ABA liga: KK Split u nedjelju igra protiv Partizana, Grad Split postao vlasnik kluba

Subota, 03. studenog 2012. 14:43 Napisao/la  Ivan Jelić

Jedva čekamo ovu utakmicu, uvijek je poseban gušt igrati protiv  momčadi kao što je Partizan, kaže Sobin

U nedjelju poslije podne u okviru natjecanja ABA lige u dvorani na Gripama gostuje Partizan, koji uz Cedevitu slovi kao glavni kandidati za osvajanje titule najbolje košarkaške momčadi u ovom natjecanju.

Dvorana će biti ispunjenja do posljednjeg mjesta tu dvojbe nema, raspoloženje iz svlačionice prenio je kapetan Josip Sobin:

- Jedva čekamo ovu utakmicu, uvijek je poseban gušt igrati protiv  momčadi kao što je Partizan. Nikome ne priznajem da je na Gripama bolji od nas, pa ni Partizanu, kazao je Sobin.

Inače, Grad Split uplatio je milijun kuna i na taj način postao je vlasnikom 4000 tisuća dionica KK Split. Drugi upisni krug započinje 5. studenog i trajat će do 11. studenog. Pravo kupovine dionica sada imaju samo članovi kluba. Svaki član može najviše kupiti 155 dionica i uplatiti 38.750  kuna. Vrijednost jedne dionice iznosi 250 kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.