Život leti kapetane, obilježena 19. godišnjica smrti Dražena Petrovića

Četvrtak, 07. lipnja 2012. 13:28 Napisao/la  SC

Dražen je svijet napustio u 28. godini, ali pamćenje na njega nije ništa blijeđe. To je pokazala i 19. obljetnica koja je obilježena u Zagrebu i u Draženovom rodnom Šibeniku

Prije točno 19 godina hrvatska košarka izgubila je Dražena Petrovića, prema mnogima najboljeg europskog igrača svih vremena. Tog kobnog Tog 7. lipnja 1993. u prometnoj nesreći u Njemačkoj, nedaleko od Ingolstadta, Hrvatska je izgubila neponovljivog sportaša čija je prerana smrto označila i polako umiranje košarke u Hrvata.

Dražen je svijet napustio u 28. godini, ali i gotovo 20 godina kasnije pamćenje na njega nije ništa blijeđe. To je pokazala i 19. obljetnica koja je obilježena u Zagrebu i u Draženovom rodnom Šibeniku.

Fotogalerija: Pixsell

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.