Cibona opet pobijedila Cedevitu i desetom pobjedom "zacementirala" prvu poziciju

Petak, 20. travnja 2012. 22:07 Napisao/la  SC

Momčad Jasmina Repeše nastavila je pobjednički niz i desetim slavljem u isto toliko susreta istaknula ozbiljnu kandidaturu za naslov

U prvome susretu 10. kola Lige za prvaka košarkaši Cibona svladali su Cedevitu u zagrebačkom derbiju 79:76 i sada im samo jedna pobjeda nedostaje da matematički osiguraju prvo mjesto uoči doigravanja. Momčad Jasmina Repeše nastavila je pobjednički niz i desetim slavljem u isto toliko susreta istaknula ozbiljnu kandidaturu za naslov.

Cedevita je tijekom cijeloga dvoboja bila u podređenom položaju, "vukovi" su u prvome dijelu vodili i +13, zadržavši stečenu prednost rutinski do kraja. U redovima Cibone najbolji su bili Suton s 15 koševa i 14 skokova, te Rozić i Rudež sa po 13. Cedevitu je predvodio Draper s 14 koševa.

Poredak: Cibona 20, Cedevita 17, Zadar 15, Split 15, Zagreb 14...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.