Cedevita pobijedila Partizan, u finalu ABA lige igra protiv Maccabija

Subota, 28. travnja 2012. 21:08 Napisao  Luka Variola

Cedevita - Partizan 68:56. Momčad Dražena Anzulovića svladala je u Nokia Areni beogradski Partizan i tako prekinula vladavinu "crno-bijelih" koji su naslov prvaka osvajali zadnjih pet godina

Košarkaši Cedevite plasirali su se u finale regionalne ABA lige nakon što su u polufinalnom ogledu u Tel Avivu pobjedili momčad Partizana rezultatom 68:56. Momčad Dražena Anzulovića svladala je u Nokia Areni beogradski Partizan i tako prekinula vladavinu "crno-bijelih" koji su naslov prvaka osvajali zadnjih pet godina.

Zagrepčani nisu odigrali lijepu, ali su odigrali vrlo zrelu partiju tijekom koje su mogli u dva navrata definitivno zaključit utakmicu. Prvi puta u trećoj, pa potom i u četvrtoj četvrtini propustili su "slomiti" suparnika. No, vodstvo niti  jednog trenutka nisu ispustili, te su predvođeni raspoloženim Chrisom Owensom došli do velike pobjede. U finalu čekaju boljeg iz dvoboja Maccabija i Budućnosti. U redovima Zagrepčana najefikasniji su bili Owens sa 18 koševa, Bilan je zabio 15, a Car 10 koševa. Kod Partizana je Raduljica bio jedini dvoznamenkasti s 15 koševa.

Cedevita u finalu igra protiv Maccabija, koji je pobijedio Budućnost rezultatom 82:60.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.