EURO 2012: TKO JE TU LUD?

Balotellijeva silueta u polju u okolici Verone

Nedjelja, 24. lipnja 2012. 14:32 Napisao/la  SC

Balotellijev lik i djelo preplavili su medijski prostor uoči utakmice Engleske i Italije

Mario Balotelli bio je u središtu pozornosti talijanske i engleske javnosti, napadač Manchester Cityja i talijanske reprezentacije bio je glavna vijest u najavi četvrtfinalne utakmice. U razgovorima s novinarima Balotelli je tko zna koji put morao ponavljati isto:

- Nemam mentalnih problema s kojima se borim, oni koji me poznaju znaju kakav sam. Nemam se potrebe dokazivati ni Englezima ni Talijanima, kazao je Balotelli.

Balotellijev lik i djelo preplavili su medijski prostor uoči utakmice Engleske i Italije, Rooney, Pirlo i ostali nogometni marginalci nisu zanimali nikoga.  Najdalje su otišli navijači iz njegova rodnog kraja, u okolici Verone osvanula je Balotellijeva silueta usred obrađena polja uz cestu. Tko je tu lud?   

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.