BILIĆ PORUČIO IRCIMA

Hrvatska ide po naslov prvaka Europe!

Utorak, 05. lipnja 2012. 21:30 Napisao/la  SC

Bilić je u razgovoru za irski Independent poručio: Idemo po naslov prvaka Europe!

 

U skladu s napucima UEFA-e, Slaven Bilić je prvi trening u Warku otvorio za javnost čime je uzvratio na gostoprimstvu. Oko tisuću gledatelja okupilo se na igralištu i promatralo relaksirajući trening naše reprezentacije. Među njima se smjestio i predsjednik HNS-a Vlatko Marković, koji je uživao u posljednjim danima kao čelnik hrvatskog nogometa i velikoj pažnji poljskih domaćina.

Dobre je volje bio i izbornik Slaven Bilić, koji je u razgovoru za irski Independent poručio:

- Idemo po naslov prvaka Europe! Možete reći da sam lud, ali ja samo mislim da sam realan. Posljednjih pet godina smo u u Top 10 momčadi na FIFA-inoj ljestvici ili vrlo blizu. Samo je pet utakmica do finala i ako se za svaku koja dolazi dobro spremimo i motiviramo, mislim da možemo otići do kraja, objasnio je irskim novinarima izbornik "kockastih"

Uoči dolaska na igralište gledatelji su morali organizirano proći mjere osiguranja koje propisuje UEFA. U trening su se aktivno uključili i klinci lokalnog kluba kojima je dozvoljeno da izmjene nekoliko dodavanja s našim igračima.

Naše reprezentativce pozdravio je gradonačelnik Warke Dairusz Gizko, dobrodošlicu su poželjeli i vlasnici farme Sielanka koja će idućih desetak dana biti baza našoj reprezentaciji.

Fotogalerija: Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.