POLUFINALE EURO-a Del Bosque: Moramo pronaći način kako deaktivirati Ronalda

Srijeda, 27. lipnja 2012. 09:55 Napisao/la  SC

Osjećam se odično i mislim da možemo ponoviti 2004. godinu kada smo Španjolce izbacili sa EURO-a, najavljuje najveća zvijezda Portugala

Dok se u redovima portugalske reprezentacije najviše bave turskim sucem Cakirom u strahu od španjolskog utjecaja, u redovima "furije" uoči prvog polufinala najviše strahuju od Cristiana Ronalda. Zvijezda Reala probudila se nakon dva uvodna blijeda dvoboja i sada lovi naslov najboljeg strijelca kontinentalne smotre.

- Moramo ga deaktivirati. Portugal je sjajna ekipa, ali ipak daleko najveća opasnost dolazi od njega. Normalno je da dodatnu pozornost moramo obratiti na njega, objašnjava uoči ogleda u Donbas Areni španjolski izbornik Vicente Del Bosque.

Portugalci će probati ponoviti pobjedu iz 2004. godine kada su u Lisabonu minimalnom pobjedom susjede zaustavili u razigravanju po skupinama. Zanimljivo, to je bio i posljednji poraz "furije" na europskim smotrama.

- Tada smo igrali odlično. Nadam se da ćemo sada pružiti sličnu igru. Ja se osobno osjećam odlično. Tako je bilo i u prva dva dvoboja unatoč kritikama koje su me pratile. No, jednostavno lopta nije htijela u gol. Sada sam spreman i mislim da imamo velike izglede za dohvat finala, najavljuje najveća zvijezda Portugala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.