Cristiano Ronaldo: Briga me za golove, radije bi da Portugal postane prvak Europe

Četvrtak, 14. lipnja 2012. 16:19 Napisao/la  SC

Što se mene tiče ne moram zabiti niti jedan gol na EURO-u, važnije mi je da Portugal postane prvak Europe, zaključila je nakon silnih promašaja protiv Danaca zvijezda Portugala

Portugalci su se propisno ispromašivali u ogledu s Danskom, ali na njihovu sreću ti su promašaji ostali nekažnjeni. Prednjačila je zvijezda madridskog Reala Cristiano Ronaldo, koji u dresu reprezentacije ni izbliza ne pruža igre kojima je ove godine oduševljavao navijače "kraljeva".

- Ljut sam na sebe zbog silnih promašaja, ali uvjeren sam da će biti bolje u sljedećim ogledima. No, osobni učinak mi nije važan. Što se mene tiče ne moram zabiti niti jedan gol na EURO-u, važnije mi je da Portugal postane prvak Europe, zaključila je zvijezda Portugala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.