Prandelli i dalje vjeruje Balotelliju: Mario će protiv Hrvatske pokazati karakter

Četvrtak, 14. lipnja 2012. 14:48 Napisao/la  SC

Znam da protiv Španjolske nije bio na pravoj razini, ali ja sam uvjeren da će protiv Hrvatske biti puno bolji. On je sve promašaje u ogledu s "furijom" ostavio iza sebe, objašnjava Prandelli

Talijanski izbornik Cesare Prandelli protiv Hrvatske će izvesti sastav s Di Nataleom i Balotellijem kao udarnim špicama. Iako je bio veliki pritisak medija da se "zločesti dečko" talijanskog nogometa premjesti na klupu, izbornik "azzurra" vjeruje Balotelliju.

- Da prevladaš sve probleme treba imati karakter, a Mario ga definitivno ima. Znam da protiv Španjolske nije bio na pravoj razini, ali ja sam uvjeren da će protiv Hrvatske biti puno bolji. On je sve promašaje u ogledu s "furijom" ostavio iza sebe, objasnio je svoju odluku talijanski izbornik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.