Cesare Prandelli: Španjolci igraju napadački nogomet, ne znaju igrati ziheraški na rezultat

Ponedjeljak, 18. lipnja 2012. 18:03 Napisao/la  SC

Španjolska je svjetski i europski prvak. Cijeli sustav su izgradili na napadačkom nogometu i spektaklu, jednostavno ne vjerujem da mogu u utakmicu ući s namjerom da namjeste rezultat, objašnjava izbornik "azzurra

Iako ih u posljednjem ogledu skupine očekuje nezgodan protivnik, talijanska javnost se najviše bavi ogledom između Hrvatske i Španjolske. Apeninima se širi strah od rezultata 2:2, a u priču oko namještanja uključio se i predsjednik Sindikata profesionalnih nogometaša u Italiji, Damiano Tommasi, koji smatra kako bi Španjolcima moglo biti zanimljivo eliminirati "azzurre" iz daljnjeg natjecanja.

Na "loptu je stao" talijanski izbornik Cesare Prandelli, koji je u najavi ogleda s Irskom objasnio kako ne vjeruje u scenarij 2:2 na utakmici između "kockastih" i "furije".

- Španjolska je svjetski i europski prvak. Cijeli sustav su izgradili na napadačkom nogometu i spektaklu, jednostavno ne vjerujem da mogu u utakmicu ući s namjerom da namjeste rezultat, objašnjava izbornik "azzurra".

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.