NOVA RUPTURA MIŠIĆA!

Nova ruptura mišića! Nakon Olića "kockasti" ostali i bez Iličevića, izbornik pozvao Vrsaljka

Četvrtak, 07. lipnja 2012. 14:33 Napisao/la  SC

Nakon Ivice Olića u srijedu je iz reprezentativnog kadra otpao i Ivo Iličević, koji će EURO propustiti zbog parcijarne rupture lista. Bilić je umjesto Iličevića pozvao Šimu Vrsaljka

Hrvatski izbornik Slaven Bilić stvarno nema sreće s ozljedama. Nakon Ivice Olića u srijedu je iz reprezentativnog kadra otpao i Ivo Iličević. Veznjak njemačkog HSV-a EURO će kao i Olić propustiiti zbog rupture mišića. Iličeviću je presudila parcijarna ruptura lista.

Iličević je ozljedu zaradio tijekom treninga u utorak i u prvi trenutak nije izgledala ozbiljinije prirode. No, liječnička je služba odlučila da bi za oporavak od te ozljede trebalo najmanje tri tjedna, što znači do kraja kontinentalne smotre. 

Bilić je zbog toga umjesto Iličevića odlučio pozvati Šimu Vrsaljka, koji bi se reprezentaciji trebao priključiti u popodnevnim satima srijede.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.