Legendarni portugalski nogometaš Eusebio završio u bolnici u Poznanju

Nedjelja, 24. lipnja 2012. 12:47 Napisao/la  SC

Eusebio je primljen u bolnicu nakon što je osjetio slabost, a  se dobro osjeća. Zabrinutost vlada budući da je ovo četvrti put ove godine da je Eusebio završio u bolnici

Legendarni portugalski nogometaš Eusebio završio je u bolnici nakon što mu je pozlilo u subotu u hotelu gdje je smještena portugaska izabrana vrsta. Bivši nogometaš Benfice pratio je nastupe portugalske reprezentaciju na EURO-u, a nakon što mu je pozlilo odmah je prebačen u bolnicu u Poznanju. Liječnici su obavili niz pregleda, a Eusebio se dobro osjeća. Zabrinutost vlada budući da je ovo četvrti put ove godine da je Eusebio završio u bolnici.

Portugalski nogometni savez objavio je priopćenje u kojem stoji da se Eusebio nalazi u bolnici u Poznanju gdje će obaviti dodatne pretrage.

Eusebio, koji je prije nekoliko godina podvrgnut operaciji srca, u prosincu prošle godine primljen je u bolnicu zbog upale pluća, a nakon toga imao je problema s vratom i visokim tlakom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.