CAMPEONES NA ULICAMA MADRIDA

Španjolska pozdravila najbolje nogometaše svijeta

Ponedjeljak, 02. srpnja 2012. 23:06 Napisao/la  SC

Uz pjesmu Campiones, koja postaje zaštitni znak ove fenomenalne generacije, cijela je Španjolska na jedan dan zaboravila brige

Španjolska prijestolnica veličanstveno je proslavila titulu europskog prvaka u nogometa, nekoliko stotina tisuća ljudi izašlo je madridske ulice da bi pozdravile prvake. Nedugo nakon slijetanja, reprezentativci su ulicama Madrida prošli u otvorenom autobusu na dva kata. Uz pjesmu Campiones, koja postaje zaštitni znak ove fenomenalne generacije, cijela je Španjolska na jedan dan zaboravila brige, turobnu svakodnevnicu i sve glasnije podjele.

Naravno da je šampione odmah primio španjolski kraj Juan Carlos, na svečanom prijamu kralj je na dar dobio nacionalni dres kojim diči se cijela Španjolska.

Fotogalerija: Sportbild

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.