SLAVEN BILIĆ ODAHNUO

Ćorluka konkurira za utakmicu protiv Irske

Petak, 08. lipnja 2012. 14:11 Napisao/la  SC

Magnetska rezonanca je pokazala da nije ništa ozbiljno i trebao bi biti spreman za nedjeljni susret, objasnio je Bilić

Vedran Ćorluka nije ozbiljnije ozljeđen i konkurirat će za ogled s Irskom! Najvažnija je vijest iz hrvatske reprezentativne baze u Poljskoj, koju je napokon zadesila i jedna dobra vijest što se tiče ozljeda u igračkom kadru.

Standardni branič je u četvrtak navečer napustio trening reprezentacije, požalivši se na zatezanje zadnje lože. Srećom po izbornika Bilića, crne slutnje se nisu ostvarile. 

- Njegova ozljeda nije izgledala strašno, ali poslali smo ga na pretrage iz predostrožnosti. Magnetska rezonanca je srećom pokazala da nije ništa ozbiljno i trebao bi biti spreman za nedjeljni susret s Irskom, objasnio je hrvatski izbornik.

Bilić je potom dodao kako će Ćorluka do ogleda s Irskom trenirati po posebno programu.

- Ne želimo ništa riskirati s njim. Nema hematoma ni istegnuća, bojim se jedino da se on u glavi previše ne opusti i pomisli - nije mi ništa. Upravo zbog toga smo ga i poslali na magnetsku rezonancu, da otklonimo sve dileme, zaključio je Bilić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.