SLAVEN BILIĆ UOČI ŠPANJOLSKE

Nitko nije fizički i psihički spremniji od nas

Petak, 15. lipnja 2012. 15:19 Napisao/la  SC

Talijani ni po čemu nisu lošiji od Španjolaca, kaže Bilić

Teško izboreni bod u srazu s Talijanima već je arhiviran u redovima hrvatske reprezentacije. "Kockasti" su okrenuti ogledu s aktualnim prvacima Španjolcima u kojem će tražiti prolaz u četvrtfinale. Nakon prospavane noći na druženju s novinarima bili su izbornik Slaven Bilić, Danijel Pranjić i Ivan Strinić.

- Španjolci će imati loptu u svom posjedu i mi moramo biti čvrsti. Trebat će nam malo sreće i hrabrosti. Psihički i fizički smo jaki. Nitko nije spremniji od nas, objasnio je hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Pranjić: Ova generacija zaslužuje četvrtfinale
Veliku dozu optimizma uoči odlučujućeg dvoboja pokazao je i Danijel Pranjić.
- Neće biti lako s Španjolcima, znamo kakva su oni ekipa. Dat ćemo sve od sebe, vjerujemo u nas, ova generacija je zaslužila plasman u četvrtfinale.

U redovima hrvatske reprezentacije i dalje je prisutno nezadovoljstvo suđenjem Engleza Howarda Webba.

- Sudio im je sve što su tražili, ponovio je Bilić, koji je priznao kako njegovi puleni u prvome poluvremenu ogleda s "azzurrima" nisu bili na pravoj razini.

- Talijani su jedni od favorita EURO-a, imaju dva sjajna napadača Balotellija i Cassana. Po meni oni nisu ništa lošija ekipa od Španjolske, zaključio je izbornik "kockastih".

 

Fotogalerija  Goran Stanzl/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.