Bert van Marwijk podnio ostavku, osramoćena Nizozemska traži novog izbornika

Srijeda, 27. lipnja 2012. 23:55 Napisao/la  SC

Nakon što su igrali u finalu SP-a  2010. godine i  nadmoćno prošli kroz kvalifikacije, od Nizozemske se nije očekivala blamaža na EURO-u

Bert van Marwijk podnio je ostavku na mjesto izbornika nizozemske reprezentacije čime je završilo jedno od tužnijih poglavlja nizozemskog nogometa. Sramotan nastup u završnici EURO-a i uočljivo poremećeni odnosi u momčadi uvjetovali su neuspjeh reprezentacije kojoj su prognozirali visok plasman.

Nakon što su igrali u finalu SP-a  2010. godine i  nadmoćno prošli kroz kvalifikacije, od Nizozemske se nije očekivala blamaža na EURO-u. Vam Marwijk je navodno sastavio popis igrača. koji više neće igrati za reprezentaciju u njegovu mandatu. Očito je da popis nije bio po volji čelnicima nizozemskog saveza.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.