USRED ZAGREBA

Ogier skrivio prometnu nesreću

Nedjelja, 25. travnja 2021. 12:44 Napisao/la  SC

Ogier nije želio gubiti vrijeme s policijom

Ogier (plava strelica) skrivio sudar u kojemu je stradao jedan atomobil (crvena strelica)
Ogier (plava strelica) skrivio sudar u kojemu je stradao jedan atomobil (crvena strelica)

Sebastien Ogier doživio je lakšu prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik uoči zadnjeg dana Croatia Rallyja.

Aktualni svjetski prvak sa suvozačem Julienom Ingrassijom krenuo s Velesajma prema Medvednici, kod Kauflanda u Središću bez žmigavca neoprezno se pokušao prebaciti u desnu traku, u tom trenutku sa stražnje desne strane naletio je osobni automobil koji ga je udario u desni bok.

Automobil koji ga je udario završio je u ugibalištu autobusne stanice.

- Sebastien i Julien su sudjelovali u prometnoj nesreći na putu prema današnjem reliju. Nitko nije ozlijeđen, a Yaris je osposobljen za današnju etapu, objavila je Ogierova momčad Toyota Gazoo Racing na Twitteru.

Ogier se nakon nesreće vratio u garažu na Velesajmu, gdje su ga mehaničari zakrpali i Francuz je stigao na početak relija.

Nakon sudara Ogier nije želio gubiti vrijeme s policijom, nakon kratkog objašnjavanja nasilno je napustio mjesto nesreće (fotogafija dolje).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.