Red Bull pozvao Vettela na razgovor nakon ignoriranja momčadskih naredbi

Utorak, 27. ožujka 2012. 10:45 Napisao/la  M. B.

Na VN Malezije Vettelu su iz boksa poručili da odustane zbog zagrijavanja kočnica odnosno previsoke temperature što je svjetski prvak ignorirao

Prema pisanju njemačkog Bilda Sebastian Vettel, svjetski prvak u Formuli 1, pozvan je na razgovor sa šefovima momčadi Red Bull krajem ovog tjedna nakon što je na Velikoj nagradi Malezije ignorirao momčadske naredbe. Naime, iz boksa su Vettelu poručili da odustane zbog zagrijavanja kočnica odnosno previsoke temperature što je svjetski prvak ignorirao.

Doduše, u momčadi su pojasnili da Vettel nije mogao čuti obavijest jer mu radio nije bio u funkciji, ali svjetski prvak ignorirao je i poruku koju su mu izvjesili na stratno-ciljnoj ravnini.

- Popričat ćemo o tome s njime, prenio je Bild izjavu Christiana Hornera, šefa Red Bulla.

Naime, da je Vettel odustao zbog tehničkih problema, momčad bi imala mogućnost da mu promijeni mjenjač uoči VN nagrade Kine. Vettel je ionako ostao bez mogućnosti da osvoji  bodove  nakon  sudara  Narainom Karthikeyanom.

- Naravno da sam mogao sačuvati bolid, ali htio sam odvoziti utrku do kraja, rekao je Vettel.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.