Pogledajte spektakularnu nesreću Felipea Masse na Velikoj nagradi Njemačke

Nedjelja, 20. srpnja 2014. 15:38 Napisao/la  SC

- Definitivno sam bio ispred Magnussena, obično bolid koji je za mora kočiti. To je zavoj u kojem ne mogu dva bolida proći u isto vrijeme, rekao je Massa

Felipe Massa doživio je spektakularnu nesreću na prvom zavoju Velike nagrade Njemačke. Vozač Williamsa sudario se Kevinom Magnussoneom, te se prevrnuo na stazi i s obzirom na kako je nesreća izgledala prava je sreća da je Massa odšetao s mjesta nesreće.

- Sve je u redu, nesreća je puno gore izgledala izvana nego u bolidu. Najvažnije je da sam dobro. Razočaran sam, ovo je nova utrka i nova nesreća koja me izbacila iz utrke i to s bolidom koji je bio brz, rekao je Felipe Massa.

- Definitivno sam bio ispred Magnussena, obično bolid koji je za mora kočiti. To je zavoj u kojem ne mogu dva bolida proći u isto vrijeme, rekao je Massa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.