Michaelu Schumacheru zdravstveno stanje bolje, još uvijek se nalazi u životnoj opasnosti

Nedjelja, 29. prosinca 2013. 15:02 Napisao/la  SC

Liječnici u bolnici u Grenobleu objavili su da su obavili još jednu operaciju na mozgu

 

 

Michael Schumacher u nešto je boljem stanju, ali je još uvijek u životnoj opasnosti. Liječnici u bolnici u Grenobleu objavili su da su obavili još jednu operaciju na mozgu te da njegovo tijelo pokazuje napredak.

- Novu operaciju izveli smo da bismo smanjili pritisak na mozak. Skeniranja pokazuju da još postoje oštećena mozga na koja moramo paziti. Operacija je trajala dva sata, stoji u izjavi liječnika.

U operaciji je sudjelovalo sedmero ljudi.

- Moramo pozorno pratiti situaciju jer postoji još hematoma na mozgu. Trenutačno ih nismo u mogućnosti ukloniti jer nisu dostupni. Nije nam namjera ukloniti sve ostale hematome, samo ih pratimo. Odluka o odstranjivanju hematoma s mozga bila je teška, ali smo je donijeli u dogovoru s Michaelovom obitelji. Situacija je i dalje kritična, Michael će ostati u umjetnoj komi, stoji u priopćenju liječničkog tima.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.