Max Verstappen: Gledao sam iz bolnice kako Hamilton nesportski slavi pobjedu

Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. 11:08 Napisao/la  SC
Verstappenov bolid nakon sudara
Verstappenov bolid nakon sudara

Lewis Hamilton slavio je na Silverstoneu nakon sudara s Maxom Verstappenom, koji je završio u bolnici.

- Prije svega, drago mi je da sam dobro. Udarac od 51G bio je prilično snažan, ali osjećam se bolje. Vrlo sam razočaran što sam ispao iz utrke na takav način, a kazna koja je izrečena ne pomaže niti opravdava opasan potez koji je Lewis napravio na stazi. Gledao sam iz bolnice kako slavi što je puno nepoštovanja i nesportskog ponašanja. Ali idemo dalje, napisao je Verstappen na svom Instagram profilu nakon utrke.

- Svatko će imati drugačije mišljenje, ali zapravo me nije briga što drugi misle. Rijetko je incident sto posto nečija krivica, obično je riječ o miksu. Iz ovoga obojica možemo učiti. Max je vjerojatno najagresivniji vozač na stazi, to je moje mišljenje. On radi očito sjajan posao, ali mislim da moramo pronaći potreban balans i poštovati jedan drugoga. Tako se možemo nastaviti utrkivati bez sudaranja, komentirao je Hamilton nakon utrke.

Hamilton je smanjio zaostatak za Verstappenom na sedam bodova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.