NAPUSTIO BOLNICU

Liječnici probudili Michaela Schumachera iz kome

Ponedjeljak, 16. lipnja 2014. 12:56 Napisao/la  SC

Schumacher je  šest mjeseci proveo na intenzivnoj njezi

Michael Schumacher napustio je bolnicu u Grenobleu nakon što su ga liječnici probudili iz kome, te će u posebnoj ustanovi nastaviti s rehabilitacijom. Njemački as proveo je šest mjeseci na intenzivnoj njezi!

Schumacher je bio u višemjesečnoj komi nakon što je u prosincu prošle godine stradao u nesreći na skijanju. Mediji su s velikom pozornošću pratili situaciju oko njemačkog asa, kojega su liječnici nedavno počeli polako buditi iz kome. Nije poznato kakva je trenutna zdravstvena situacija, a obitelj Schumacher se oglasila priopćenjem.

- Schumacherova obitelj se zahvaljuje liječnicima, medicinskim sestrama i terapeutima u Grenobleu, kao i svima ostalim koji su napravili odličan posao u ovih nekoliko mjeseci.   

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.