Ferrarijev novi bolid nije prošao FIA-in test?

Petak, 13. siječnja 2012. 11:24 Napisao  Marko Babić

Ferrarijev bolid koji trenutno nosi tvorničko ime 663 navodno je poodvrgnut testiranju prije nekoliko tjedana, ali nije dobio prolaznu ocjenu uz opasku da treba poraditi na strukturalnom jačanju šasije

Prema pisanju finskog Turun Sanomat, ali i Eurosporta Ferrarijev bolid nije prošao test Međunarodne automobilističke federacije (FIA). Ferrarijev bolid koji trenutno nosi tvorničko ime 663 navodno je poodvrgnut testiranju prije nekoliko tjedana, ali nije dobio prolaznu ocjenu uz opasku da treba poraditi na strukturalnom jačanju šasije.Za razliku od Ferrarija ovaj test su prošle momčadi poput Caterhama i Force Indije.

Stefano Domenicali iz Ferrarija već je upozorio navijače propetog konjića da ne očekuju atraktivan bolid ove sezone u nastojanju da Scuderia smanji zaostatak za Red Bullom i McLarenom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.