Sandra Perković najboljim rezultatom u svijetu ove godine vizirala Olimpijske igre

Subota, 03. ožujka 2012. 14:35 Napisao/la  Ivan Jelić

Najvažnije mi je da sam se vratila tamo gdje se najbolje osjećam, na atletskom borilištu, kaže Sandra kojoj je ovo bio prvi nastup nakon šestomjesečne suspenzije i slavila je sa 66,85 metara. Norma iznosi 62 metra

Sandra Perković osigurala je normu za Olimpijske igre. Naime, u Parku mladeži održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u bacačkim disciplinama, a po prvi puta nakon izrečene šestomjesečne suspenzije, nastupila je Sandra Perković, najbolja hrvatska bacačica diska i europska prvakinja. Ispunila je normu za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu pobijedivši sa 66,85 metara što je najbolji rezultat u svijetu ove godine. Četri puta je bacila preko 65 metara, inače norma iznosi 62 metara.

- Super se osjećam uvijek mi je lijepo bacati u Splitu, tu sam  kao kod kuće. Zbog gluposti se nisam mogla natjecati šest mjeseci. Najvažnije mi je da sam se vratila tamo gdje se najbolje osjećam na atletskom borilištu. Nisam imala tremu, iako zbog ozljede koja me je mučila proteklih mjeseci još nisam u punoj formi. Ne razmišljam o Olimpijskim igrama niti o medalji koju bi mogla osvojiti. Ima još dosta vremena do nastupa u Londonu , najvažnije mi je da budem potpuno zdrava , kako bi se mogla maksimalno koncentirati i spremiti za to najveće svjetsko natjecanje , kazala je Sandra Perković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.