Sandra Perković osvojila drugo mjesto u Parizu i doživjela prvi poraz nakon povratka

Petak, 06. srpnja 2012. 22:03 Napisao/la  SC

Sandra je već osigurala  ukupnu pobjedu u bacanju diska u Dijamantnoj ligi i zaradila  40.000 USD

 

 

 

Sandra Perković doživjela je prvi poraz nakon suspenzije i sedam uzastopnih pobjeda, na mitingu Dijamante lige u Parizu  Perkovićka je hicem od 61.45 metara bila druga iza Australke Dani Samuels (61,81). Treća je bila Francuskinja  Melina Robert-Michon (61.04).

Perkovićka je bacila za 6, 7 metara kraće od njenih uobičajenih dužina, za što je okrivila skliski krug. Inače, Sandra je već osigurala  ukupnu pobjedu u bacanju diska u Dijamantnoj ligi i zaradila  40.000 USD.

-  Nisam zadovoljna, ne zbog 61 metra, nego zbog toga što su uvjeti bili katastrofa. Ovaj krug je super kada je suho, inače volim ovaj stadion, ali ne i danas, krug je bio kao staklo - čak tri cure su pale. Nije se klizalo samo dvjema bacačicama - Francuskinji i Australki. Mrzim kada izgubim a da nije zbog mene, nego zbog nečeg drugog, ali ajde nema veze i dva boda su dobra. Ništa, nazad kući i dobro se spremiti za London, izjavila je Sandra Perković.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.